Financial controller
Finance
Amsterdam
Fulltime

Financial controller

Zie jij het als uitdaging om samen met jouw toekomstige collega’s de financiële administratie te verzorgen van een groeiend internationaal handelsbedrijf? Daarnaast weet je door het opstellen van rapportages de organisatie van nieuwe inzichten te voorzien. Lees dan snel verder want BioCore zijn opzoek naar een Financial controller! In deze rol ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de volledige financiële administratie.


Wie zijn wij?

BioCore is een internationaal handelsbedrijf dat sinds 1991 actief is in de handel van biologische granen, oliezaden, peulvruchten en bijproducten. Onze producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht aan diverse klanten in zowel de diervoeder- als de voedingsindustrie over de hele wereld.

Langdurige relaties met leveranciers en klanten vormen de basis van ons bedrijf. Deze langdurige relaties en jarenlange ervaring in de biologische handel, gecombineerd met ons uitgebreide kwaliteitssysteem, zorgen voor een betrouwbaar, hoogwaardig biologisch product voor onze klanten.

Ons doel: BioCore speelt een actieve rol in de ontwikkeling van eerlijke biologische landbouw wereldwijd. Dit doel wordt bereikt door te handelen in gecertificeerde biologische grondstoffen en door ondersteuning en duurzame samenwerking te bieden aan biologische boeren.

De Cefetra Groep, onderdeel van het in München gevestigde BayWa heeft in januari 2017 de aandelen van BioCore overgenomen. Door het bundelen van activiteiten kunnen beide bedrijven zich als partner presenteren in verschillende markten. Hierdoor zijn goede omzet verhogende synergiën ontstaan.


De baan

Als Financial controller binnen BioCore ben je dagelijks bezig met de financiële administratie en de interne beheersing van financiële stromen en risico’s. Je levert input voor en ondersteunt bij het opstellen van financiële rapportages naar interne en externe stakeholders en houdt hierbij de bijbehorende deadlines in de gaten. Cijfermatig ben je scherp en kritisch waar nodig. Verder deel je kennis met je collega’s om gezamenlijk de afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij

Het belangrijkste is dat je kritisch en nauwkeurig bent, maar ook pragmatisch wanneer dat nodig is. Om succesvol te zijn binnen Biocore is het belangrijk dat je open minded en nieuwsgierig bent. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Je hebt 3 jaar werkervaring in een complexe internationale financiële omgeving;
  • Je bent bekend met maand- en jaarafsluitingen en met interne controle werkzaamheden;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent thuis in de internationale BTW wetgeving en kan deze toepassen.
  • Je bent woonachtig op reisbare afstand van Weesp/ Amsterdam.

Ons aanbod

Een unieke kans om BioCore te helpen groeien en onderdeel te worden van een dynamisch en ondernemend team binnen een bestaande multinational. We staan altijd open voor een gesprek om jouw individuele behoeften te bespreken, maar let op, we bieden het volgende:

  • Flexibele werktijden, evenals interessante leermogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard een goed basissalaris, vakantietoeslag, een aantrekkelijke bonus regeling en 25 vakantiedagen;
  • Je komt dus in een nieuw kantoorgebouw te werken wat van alle gemakken is voorzien en gelegen is naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Interesse?

Geïnteresseerd in een gesprek? Solliciteer dan hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem contact op met Jur Lemmers via +31 6 2520 3984 of lemmers@cefetra.nl. Hij vertelt je graag meer over deze mogelijkheid en het wervingsproces.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Cefetra Dairy
Den Bosch
(Junior) Business Controller

Ben jij een financial op zoek naar een uitdagende functie bij een snelgroeiende start-up in Den Bosch, onderdeel van een…

Biocore
Amsterdam
Assistent controller

Wil jij een strakke financiële administratie voeren binnen een internationale organisatie die biologische grondstoffen levert aan de levensmiddelen- en diervoederindustrie? Wil je…

Royal Ingredients Group B.V.
Alkmaar
Junior Controller

Ben jij die ambitieuze financial die graag wil doorgroeien binnen een dynamisch internationaal opererend handelshuis? Weet jij op een accurate en efficiënte…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.