Logistiek coördinator
Logistics
Amsterdam
Fulltime

Logistiek coördinator

Krijg jij energie van het plannen en coördineren van transporten en weet jij direct actie te ondernemen wanneer dit nodig is? Bij BioCore handelen wij in biologische grondstoffen voor de diervoeder- en voedingsindustrie. Wij zijn opzoek naar een Logistiek coördinator die het logistieke proces van deze grondstoffen wil coördineren van de leverancier naar de klant.


Wie zijn wij?

BioCore is een internationaal handelsbedrijf dat sinds 1991 actief is in de handel van biologische granen, oliezaden, peulvruchten en bijproducten. Onze producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht aan diverse klanten in zowel de diervoeder- als de voedingsindustrie over de hele wereld.

Langdurige relaties met leveranciers en klanten vormen de basis van ons bedrijf. Deze langdurige relaties en jarenlange ervaring in de biologische handel, gecombineerd met ons uitgebreide kwaliteitssysteem, zorgen voor een betrouwbaar, hoogwaardig biologisch product voor onze klanten.

Ons doel: BioCore speelt een actieve rol in de ontwikkeling van eerlijke biologische landbouw wereldwijd. Dit doel wordt bereikt door te handelen in gecertificeerde biologische grondstoffen en door ondersteuning en duurzame samenwerking te bieden aan biologische boeren.

De Cefetra Groep, onderdeel van het in München gevestigde BayWa heeft in januari 2017 de aandelen van BioCore overgenomen. Door het bundelen van activiteiten kunnen beide bedrijven zich als partner presenteren in verschillende markten. Hierdoor zijn goede omzet verhogende synergiën ontstaan.


De baan

Op dagelijkse basis zul je werken aan de complexe puzzel van voorraad, bestellingen en internationaal transport naar onze klanten. Als Logistiek coördinator ga je, na een goede introductie, werken aan logistieke zaken bij BioCore - van transport en opslag tot klantleveringen. Je taken omvatten het controleren en beheren van contracten, voorraden en bestellingen, het onderhandelen over transport- en opslagtarieven, het toezicht houden op voorraadregistraties en facturering, en het afhandelen van monsters en documentatie. Hierbij werk je nauw samen met onze directe collega's van Handel, Belasting, Kwaliteit, Douane en Controlling. Je organiseert en bewaakt een efficiënte planning waarbij goede coördinatie en communicatie met vervoerders, opslaglocaties, klanten en leveranciers essentieel is. Het is ook zeer belangrijk dat je het hoofd koel kunt houden en eventuele uitdagingen op de best mogelijke manier kunt oplossen.

Wie ben jij

  • Je hebt al enige ervaring met organiseren van logistieke processen;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Affiniteit met de agrarische sector, ervaring hierin is een pré;
  • Je bent woonachtig op reisbare afstand van Weesp/ Amsterdam.

Ons aanbod

Een unieke kans om BioCore te helpen groeien en onderdeel te worden van een dynamisch en ondernemend team binnen een bestaande multinational. We staan altijd open voor een gesprek om jouw individuele behoeften te bespreken, maar let op, we bieden het volgende:

  • Flexibele werktijden, evenals interessante leermogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard een goed basissalaris, vakantietoeslag, een aantrekkelijke bonus regeling en 25 vakantiedagen;
  • Je komt dus in een nieuw kantoorgebouw te werken wat van alle gemakken is voorzien en gelegen is naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Interesse?

Geïnteresseerd in een gesprek? Solliciteer dan hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem contact op met Jur Lemmers via +31 6 2520 3984 of lemmers@cefetra.nl. Hij vertelt je graag meer over deze mogelijkheid en het wervingsproces.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Cefetra Dairy
Den Bosch
Logistics Officer Export

Are you an experienced logistics professional looking to further you career within an international supplier of dairy materials to the…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.