Junior Controller
Finance
Alkmaar
Fulltime

Junior Controller

Ben jij die ambitieuze financial die graag wil doorgroeien binnen een dynamisch internationaal opererend handelshuis? Weet jij op een accurate en efficiënte wijze de financiële administratie te voeren en werk jij graag binnen een energiek team? Zoek dan niet verder! Vanwege verdere groei en professionalisering van onze organisatie zijn wij voor 32-40 uur per week op zoek naar een


Junior Controller

Wie zijn wij

Royal Ingredients Group gevestigd in Alkmaar, onderdeel van Cefetra Group, is een dynamisch handelshuis met vestigingen in de Verenigde Staten, India, China en Mexico. Wij specialiseren ons in de internationale handel van grondstoffen/ingrediënten (zetmelen, suikers en plantaardige eiwitten) voor de levensmiddelen-, diervoedings- en papierindustrie en zijn actief in meer dan 70 landen. De bedrijfscultuur is prettig ontspannen wanneer het kan en zakelijk wanneer het moet. In een open kantooromgeving streven wij naar korte en directe communicatie tussen alle afdelingen. Wij zoeken een Junior Controller met een no-nonsense mentaliteit die actief willen bijdragen aan de verdere groei van de onderneming, waarbij eigen initiatief wordt aangemoedigd.


De functie

Als junior controller binnen Royal Ingredients ben je dagelijks bezig met de financiële administratie en de interne beheersing van financiële stromen en risico’s. Je levert input voor en ondersteunt bij het opstellen van financiële rapportages naar interne en externe stakeholders en houdt hierbij de bijbehorende deadlines in de gaten. Cijfermatig ben je scherp en kritisch waar nodig. Verder deel je kennis met je collega’s om gezamenlijk de afdeling naar een hoger niveau te tillen. Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team van 8 teamleden verantwoordelijk voor de finance organisatie van Royal Ingredients (incl. alle buitenlandse entiteiten).

Functie-eisen

Wij zoeken een financial die deel wil uitmaken van ons team, waarbij er voldoende kansen zijn om jezelf verder te ontplooien binnen het vakgebied. Je gedijt goed in een snelgroeiende toonaangevende B2B onderneming. Verdere woorden die in je opkomen: accuraat, scherp, gezond kritisch, analytisch, pro-activiteit, goede communicator.

  • Afgeronde HBO opleiding in de financiële richting (bijv. BE of AC)
  • Kennis van financiële wet- en regelgeving
  • Affiniteit met IT gerelateerde onderwerpen
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Ervaring binnen een internationaal georiënteerde (handels)onderneming is een pre

Ons Aanbod

De unieke kans om te werken in een dynamische groeiende internationale handelsorganisatie, die bereid is in jouw internationale carrière te investeren. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en concurrerend arbeidspakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een thuiswerkregeling en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en training.

Interesse in een gesprek om elkaar beter te leren kennen?

Solliciteer hieronder en we nemen z.s.m. contact met je op. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over deze vacature en het wervingsproces. Bel dan met Sonja Wezepoel onze HR Business Partner via +31 6 81025025.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

We werken met een selectie van bureaus en we zijn niet van plan om er nog meer aan onze lijst toe te voegen, dus neem alstublieft geen contact met ons op en stuur ons geen cv’s. Wij accepteren geen voorwaarden die worden meegestuurd zonder onze goedkeuring.

Tamara Van den kieboom
Any questions about this vacancy? Please don't hesitate to contact me.
Tamara Van den kieboom
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Biocore
Amsterdam
Senior Financial Controller

Zie jij het als een uitdaging om door middel van het opstellen van financiële rapportages een groeiend internationaal handelsbedrijf in…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.