(Junior) Business Controller
Finance
Den Bosch
Fulltime

(Junior) Business Controller

Ben jij een financial op zoek naar een uitdagende functie bij een snelgroeiende start-up in Den Bosch, onderdeel van een beursgenoteerde multinational? Wil jij meebouwen aan een solide Finance & Control afdeling in deze snelgroeiende en complexe internationale setting? Heb jij interesse in een brede functie met verantwoordelijkheden op het gebied van financiële analyse, budgettering, en rapportage? Dan is deze functie van (Junior) Business Controller bij Cefetra Dairy een perfecte kans voor jou!


Wie zijn wij?

Cefetra Dairy, onderdeel van Cefetra Group, is een nieuw gestarte zuivelhandelsonderneming die is opgericht vanuit de strategie om te diversifiëren van feed naar food. Vanuit de Jamfabriek in Den Bosch richten wij ons op een breed scala aan zuivelproducten op wereldwijde schaal. Door de ruime ervaring en het internationale netwerk kan er direct worden ingespeeld op alle belangrijke ontwikkelingen en trends in de markt. Wij zijn onderdeel van BayWa, een internationale handels- en dienstverlenende onderneming in onder andere de agrarische sector met wereldwijd 21.000 medewerkers en een omzet van circa 27 miljard euro.


De functie

Cefetra Dairy groeit hard! In 2023 is het doel een verdubbeling van de omzet met klanten en leveranciers in steeds meer landen wereldwijd. Dit vraagt om een solide financiële administratie. Als Business Controller kom je te werken in het finance team bestaande uit een financieel administratief medewerker, assistent controller en een tijdelijke financial controller. De afdeling wordt aangestuurd door de financieel directeur Ton Vink. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de financiële administratie inclusief reporting & control. Als (junior) Business controller word jij verantwoordelijk voor:

 • De analyse van financiële gegevens en het opstellen van gedetailleerde rapportages;
 • Het ondersteuning bij budgettering en cash flow forecasting, evenals werkkapitaalbeheer;
 • Bijdrage aan het verbeteren van operationele processen;
 • Het optimaliseren van de inzichten in de verschillende bedrijfsprocessen;
 • Compliance & risk management en Transfer Pricing.

Het allerbelangrijkste is dat je enthousiast wordt van deze uitdaging. Wil jij meebouwen aan een steeds complexere en grotere financiële administratie in een snelgroeiende en internationale omgeving? Idealiter voldoe je aan de volgende criteria:

 • Je hebt een afgeronde HBO of academische opleiding in de richting van Finance & Control, bedrijfskunde of bedrijfseconomie;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke financiële functie, bijvoorbeeld als Controller, Assistent Controller of Accountant;
 • Je hebt vaardigheid in en affiniteit met Excel en Business Intelligence (BI) tools;
 • Je bent een teamplayer die goed functioneert in een dynamisch en divers team;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Ons aanbod

Een unieke kans om te werken binnen een snelgroeiende multinational. We staan altijd open voor een gesprek om je individuele wensen te bespreken, maar let op, we bieden sowieso al het volgende:

 • een uitstekend pakket primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden met onder andere een goed basissalaris, vakantiegeld en 25 vakantiedagen;
 • onze collega’s zijn ons belangrijkste ingrediënt. Wij ondersteunen je carrière door te investeren in je ontwikkeling;
 • een kantoor gelegen in de ‘Jamfabriek‘ in Den Bosch, een bruisende food community met volop sociale activiteiten en uitstekende koffie.

Interesse?

Wil je meer informatie of vrijblijvend langskomen voor een kop koffie of thee? Solliciteer direct of neem contact op met Jur lemmers, onze Recruiter, via lemmers@cefetra.nl of 06 2520 3984. Hij vertelt jou graag meer over de functie en Cefetra.

Wij werken met een aantal vaste leveranciers waar we tevreden over zijn. We staan niet open voor nieuwe leveranciers op dit moment. Stuur ons geen CV’s ongevraagd. Wij accepteren geen voorwaarden die ongevraagd met een CV naar ons gestuurd worden.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Biocore
Amsterdam
Financial controller

Zie jij het als uitdaging om samen met jouw toekomstige collega’s de financiële administratie te verzorgen van een groeiend internationaal…

Biocore
Amsterdam
Assistent controller

Wil jij een strakke financiële administratie voeren binnen een internationale organisatie die biologische grondstoffen levert aan de levensmiddelen- en diervoederindustrie? Wil je…

Royal Ingredients Group B.V.
Alkmaar
Junior Controller

Ben jij die ambitieuze financial die graag wil doorgroeien binnen een dynamisch internationaal opererend handelshuis? Weet jij op een accurate en efficiënte…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.