Interim Finance Officer
Finance
Amsterdam
Fulltime Fixed Term

Interim Finance Officer

Zie jij het als uitdaging om tijdelijk de financiële administratie te verzorgen van een groeiend internationaal handelsbedrijf? Daarnaast weet je door het opstellen van rapportages de organisatie van nieuwe inzichten te voorzien. Lees dan snel verder want BioCore zijn opzoek naar een Interim Finance Officer!

Wie zijn wij?

BioCore is een internationaal handelsbedrijf dat sinds 1991 actief is in de handel van biologische granen, oliezaden, peulvruchten en bijproducten. Onze producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht aan diverse klanten in zowel de diervoeder- als de voedingsindustrie over de hele wereld.

Langdurige relaties met leveranciers en klanten vormen de basis van ons bedrijf. Deze langdurige relaties en jarenlange ervaring in de biologische handel, gecombineerd met ons uitgebreide kwaliteitssysteem, zorgen voor een betrouwbaar, hoogwaardig biologisch product voor onze klanten.

Ons doel: BioCore speelt een actieve rol in de ontwikkeling van eerlijke biologische landbouw wereldwijd. Dit doel wordt bereikt door te handelen in gecertificeerde biologische grondstoffen en door ondersteuning en duurzame samenwerking te bieden aan biologische boeren.

De Cefetra Groep, onderdeel van het in München gevestigde BayWa heeft in januari 2017 de aandelen van BioCore overgenomen. Door het bundelen van activiteiten kunnen beide bedrijven zich als partner presenteren in verschillende markten. Hierdoor zijn goede omzet verhogende synergiën ontstaan.

De baan

Als Interim Finance Officer binnen BioCore ben je dagelijks bezig met de financiële administratie en de interne beheersing van financiële stromen en risico’s. Je levert input voor en ondersteunt bij het opstellen van financiële rapportages naar interne en externe stakeholders en houdt hierbij de bijbehorende deadlines in de gaten. Cijfermatig ben je scherp en kritisch waar nodig. Verder deel je kennis met je collega’s om gezamenlijk de afdeling naar een hoger niveau te tillen.

Wie ben jij

  • Je hebt 3 jaar werkervaring op een financiële administratie;
  • Je bent bekend met maand- en jaarafsluitingen en met interne controle werkzaamheden;
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent thuis in de internationale BTW wetgeving en kan deze toepassen.
  • Je bent woonachtig op reisbare afstand van Amsterdam.

Ons aanbod

Een unieke kans om BioCore te helpen groeien en tijdelijk onderdeel te worden van een dynamisch en ondernemend team binnen een bestaande multinational. We staan altijd open voor een gesprek om jouw individuele behoeften te bespreken, maar let op, we bieden het volgende:

  • Een fulltime opdracht (40 uur per week) voor de duur van +- 6 maanden
  • Je komt in ons nieuw kantoorgebouw te werken wat van alle gemakken is voorzien en gelegen is naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Interesse?

Geïnteresseerd in een gesprek? Solliciteer dan hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem contact op met Jur Lemmers via +31 6 2520 3984 of lemmers@cefetra.nl. Hij vertelt je graag meer over deze mogelijkheid en het wervingsproces.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Cefetra Dairy
's-Hertogenbosch
Business Controller

Are you a Business Controller looking for a new challenge? Would you like to join a dynamic and ambitious international…

Cefetra Group
Rotterdam
Quantitative Analyst

Are you passionate about data, statistics, modelling and commodity markets? Are you looking for a challenging job, where everyday events…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.