Indirect tax specialist
Finance
Alkmaar
Fulltime

Indirect tax specialist

Ben jij specialist op het gebied van indirect tax en werk jij het liefste bij een dynamisch en internationaal bedrijf? Weet jij op een accurate en efficiënte wijze de tax vraagstukken in kaart te brengen en werk jij graag binnen een energiek team? Zoek dan niet verder! Vanwege verdere groei en professionalisering van onze organisatie zijn wij voor 32-40 uur per week op zoek naar een


Indirect tax specialist

Wie zijn wij

Royal Ingredients Group gevestigd in Alkmaar, onderdeel van Cefetra Group, is een dynamisch handelshuis met vestigingen in de Verenigde Staten, India, China en Mexico. Wij specialiseren ons in de internationale handel van grondstoffen/ingrediënten (zetmelen, suikers en plantaardige eiwitten) voor de levensmiddelen-, diervoedings- en papierindustrie en zijn actief in meer dan 70 landen.

De bedrijfscultuur is prettig ontspannen wanneer het kan en zakelijk wanneer het moet. In een open kantooromgeving streven wij naar korte en directe communicatie tussen alle afdelingen. Wij zoeken nieuwe collega’s met een no-nonsense mentaliteit die actief willen bijdragen aan de verdere groei van de onderneming, waarbij eigen initiatief wordt aangemoedigd.


De functie

Als indirect tax specialist binnen Royal Ingredients ben jij de specialist op het gebied van indirecte belastingen en ben je verantwoordelijk voor diverse aangifte verplichtingen Royal Ingredients. Je zorgt voor het monitoren en reviewen van tax compliance, komt met concrete actieplannen om de verschillende (tax) processen verder te verbeteren en automatiseren. Je pakt eigenaarschap en zorgt voor duidelijke interne rapportages. Je hebt niet alleen diepgaande kennis op het gebied van tax maar bent ook in staat om ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uit te leggen aan jouw collega’s. Naast indirect tax heb je ook een bredere betrokkenheid bij de Tax functie van de organisatie, zoals bij vennootschapsbelasting en transfer pricing.

Je wordt onderdeel van een jong en dynamisch team van 8 teamleden verantwoordelijk voor de finance organisatie van Royal Ingredients (incl. alle buitenlandse entiteiten).

Functie-eisen

Wij zoeken een financial die deel wil uitmaken van ons team, waarbij er voldoende kansen zijn om jezelf verder te ontplooien binnen het vakgebied. Je gedijt goed in een snelgroeiende toonaangevende B2B onderneming. Verdere woorden die in je opkomen: accuraat, scherp, gezond kritisch, analytisch, pro-activiteit, goede communicator.

  • Afgeronde HBO of WO opleiding fiscale economie
  • Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring (bij voorkeur in vergelijkbare sector of BIG4)
  • Ervaring in een internationale organisatie
  • Ervaring met diverse VAT en Tax regelgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Ons Aanbod

De unieke kans om te werken in een dynamische groeiende internationale handelsorganisatie, die bereid is in jouw internationale carrière te investeren. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en concurrerend arbeidspakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een thuiswerkregeling en de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling en training

Interesse in een gesprek om elkaar beter te leren kennen?

Solliciteer hieronder en we nemen z.s.m. contact met je op. Of neem contact op met Sonja Wezepoel onze HR Business Partner via +31 6 81025025 of sonjawezepoel@royal-ingredients.com . Zij vertelt je graag meer over deze vacature en het wervingsproces.

We werken met een selectie van bureaus en we zijn niet van plan om er nog meer aan onze lijst toe te voegen, dus neem alstublieft geen contact met ons op en stuur ons geen cv’s. Wij accepteren geen voorwaarden die worden meegestuurd zonder onze goedkeuring.

Tamara Van den kieboom
Any questions about this vacancy? Please don't hesitate to contact me.
Tamara Van den kieboom
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Royal Ingredients Group B.V.
Alkmaar
Junior Controller

Ben jij die ambitieuze financial die graag wil doorgroeien binnen een dynamisch internationaal opererend handelshuis? Weet jij op een accurate…

Heinrich Brüning GmbH
Hamburg
Business Controller

Are you a financial professional and ready to join an international business to business organization? Then working at Heinrich Brüning…

Heinrich Brüning GmbH
Hamburg
Business Controller

Sind Sie ein Finanzprofi und bereit, in einem internationalen Business-to-Business-Unternehmen mitzuarbeiten? Dann könnte die Arbeit bei der Heinrich Brüning GmbH…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.