HR Officer
Recruitment Hr
Alkmaar
Fulltime Permanent

HR Officer

Wil jij jezelf verder ontwikkelen binnen het HR vak? Doe jij dat dan het liefste binnen internationale en groeiende omgeving waar jij voor een kleine 100 collega’s wereldwijd het aanspreekpunt bent? Ben jij 32 tot 40 uur beschikbaar? Lees dan snel verder want vanwege verdere groei van onze organisatie zijn wij op zoek naar jou!

Wie zijn wij

Royal Ingredients Group gevestigd in Alkmaar, onderdeel van de Cefetra Group, is een dynamisch handelshuis met vestigingen in de Verenigde Staten, India, China, Dubai en Mexico. Wij specialiseren ons in de internationale handel van grondstoffen/ingrediënten (zetmelen, suikers en plantaardige eiwitten) voor de levensmiddelen, diervoedings-en papierindustrie en zijn actief in meer dan 70 landen. De bedrijfscultuur is prettig ontspannen wanneer het kan en zakelijk wanneer het moet. In een open kantooromgeving streven wij naar korte en directe communicatie tussen alle afdelingen. Wij zoeken nieuwe talenten met een no-nonsense mentaliteit die actief willen bijdragen aan de verdere groei van de onderneming, waarbij eigen initiatief wordt aangemoedigd.

De functie

Als HR officer bij Royal Ingredients Group B.V. krijg je de kans om je verder te ontwikkelen in jouw vakgebied binnen een internationale omgeving. Je maakt deel uit van het HR team dat zowel voor de Nederlandse als voor de buitenlandse vestigingen actief is.

De taken die horen wij deze functie horen, zijn;

 • Werving en selectie
 • Projecten op het gebied van employer branding
 • Onboarding
 • Eerste aanspreekpunt voor HR gerelateerde vragen
 • Voeren van de personeelsadministratie

Als HR officer bij Royal Ingredients Group B.V. krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen als professional in een stimulerende, groeiende en uitdagende omgeving. Je wordt aangemoedigd om initiatief te tonen, creatief te zijn in je aanpak en te streven naar continue verbetering.

Naast de bovengenoemde verantwoordelijkheden, ben je ook betrokken bij het opstellen policies, het bijwonen van vergaderingen en eventuele trainingssessies, en het bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de afdeling. Deze rol biedt een unieke kans om jouw kennis en professionele vaardigheden te verbeteren en een waardevolle bijdrage te leveren aan het succes van Royal Ingredients Group B.V.

Als HR officer ben je mede verantwoordelijk voor het voeren van een correcte HR administratie en het up to date houden van onze interne regelingen en arbeidsvoorwaarden. Je bent op de hoogte van wijzigingen in het arbeidsrecht en sociale wetgeving en houdt in de gaten op welke wijze dit van invloed is op onze processen en werkwijze. Daarnaast is werving en selectie een belangrijk onderdeel van deze functie. Je zorgt dat vacatureteksten worden opgesteld en weet de juiste kanalen in te zetten om nieuwe collega’s te werven. Om succesvol te zijn in deze rol, zijn we op zoek naar kandidaten met de volgende functie-eisen:

 • Afgeronde HBO- of WO-opleiding bij voorkeur in de richting van HR of aantoonbare werkervaring op het gebied van HR en recruitment
 • Ervaring met werving en selectie is een pre
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
 • Sterk probleemoplossend vermogen en het vermogen om snel en nauwkeurig beslissingen te nemen onder druk.
 • Bereidheid om te leren en te groeien binnen de organisatie door middel van trainingen en certificeringen.
 • Teamspeler met een proactieve en resultaatgerichte houding

Het team en locatie

Je komt te werken in ons HR team, samen met 2 andere collega’s. Ons kantoor van Royal Ingredients Group B.V. telt op dit moment 57 collega’s. Naast de afdeling HR hebben wij de volgende afdelingen Trade, Logistiek, Kwaliteit, en Finance. Ons kantoor is gevestigd op bedrijventerrein Overstad in Alkmaar. Dit is een geweldige locatie omdat je binnen enkele minuten wandelen in de stad bent. Daarnaast hebben wij parkeergelegenheid in een garage voor auto’s en fietsen die onder ons kantoor zit en het station van Alkmaar centrum is op 10 minuten loopafstand.

Wat is ons aanbod:

De kans om te werken in een dynamische internationale handelsorganisatie, welke bereid is in jouw internationale carrière te investeren.

Wat jij van ons aanbod kan verwachten, is;

 • Een marktconform salaris
 • Goede pensioenregeling
 • Op fulltime basis 25 vakantiedagen op jaarbasis
 • Discretionaire bonus
 • Mogelijkheid tot groei en ontwikkeling binnen het bedrijf
 • Eén thuiswerkdag per week
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s
 • Leuke bedrijfsuitjes

Interesse in een gesprek om elkaar beter te leren kennen?

Solliciteer hieronder en we nemen z.s.m. contact met je op. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over deze vacature en het wervingsproces. Bel dan met Sonja Wezepoel onze HR Business Partner via +31 6 81025025.

We werken met een selectie van bureaus en we zijn niet van plan om er nog meer aan onze lijst toe te voegen, dus neem alstublieft geen contact met ons op en stuur ons geen cv’s. Wij accepteren geen voorwaarden die worden meegestuurd zonder onze goedkeuring.

Sonja Wezepoel
HR Business Partner Royal Ingredients Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Sonja Wezepoel
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.