Assistent controller
Finance
Weesp
Fulltime

Assistent controller

Wil jij een strakke financiële administratie voeren binnen een internationale organisatie die biologische grondstoffen levert aan de levensmiddelen- en diervoederindustrie? Wil je onze financiële administratie continu verbeteren en helpen met het afsluiten van de maanden en het jaar? Dan is werken bij Biocore in Weesp (binnenkort Amsterdam-zuidoost) iets voor jou!


Wie zijn wij

De Cefetra Group bestaat uit verschillende toonaangevende merken die agrarische en voedingsingrediënten leveren aan afnemers in  voornamelijk de levensmiddelen- en diervoederindustrie. Samen hebben we meer dan 600 mensen in dienst, verdeeld over 35 kantoren in 20 landen wereldwijd. Wij werken nauw samen om onze klanten de best mogelijke service te garanderen. We ontwikkelen duurzame supply chains met leveranciers en creëren waarde door (biologische) grondstoffen te leveren aan de internationale levensmiddelen- en diervoederindustrie. Cefetra Group is onderdeel van de Duitse, beursgenoteerde BayWa bedrijvengroep. 

Biocore is onderdeel van Cefetra en levert biologische grondstoffen voor mens en dier. Wij doen dit nu vanuit Weesp maar verhuizen in het derde kwartaal van 2023 naar een gloednieuw kantoor in hartje Amsterdam-Zuidoost met een spectaculair uitzicht op Amsterdam. 


De baan

Biocore heeft een klein team van vier financials en medewerkers afwikkeling. Als assistent controller werk je dagelijkse aan onze internationale financiële administratie, voortkomend uit onze handelsactiviteiten. Ook werk je mee aan onze debiteuren- en crediteurenadministratie. Biocore is een snelgroeiende organisatie. Daarmee komt ook groeipijn. Deze vacature is ontstaan omdat jouw voorganger doorgroeit naar Hoofd Admistratie. Samen met Corette ga je werken aan operational excellence. We denken dat er nog wel wat te verbeteren valt en horen graag jouw mening over goedlopende administratieve processen.

Wie ben jij?

Het belangrijkste is dat je kritisch en nauwkeurig bent, maar ook pragmatisch wanneer dat nodig is. Om succesvol te zijn binnen Biocore is het belangrijk dat je open minded en nieuwsgierig bent. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Je hebt een hbo werk- en denk niveau.
  • Je hebt werkervaring in een complexe internationale financiële omgeving;
  • ben je goed met Excel, Exact en SAP;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Het is een pré wanneer je ook de Duitse taal beheerst.

Ons aanbod

Een kans om te werken binnen een snelgroeiende multinational. We staan altijd open voor een gesprek om je individuele behoeften te bespreken, maar we bieden sowieso het volgende:

  • een uitstekend pakket primaire & secundaire arbeidsvoorwaarden met onder meer een goed basissalaris, vakantiegeld, een aantrekkelijke bonus en 25 vakantiedagen;
  • onze collega’s zijn ons belangrijkste ingrediënt. Wij ondersteunen je carrière door te investeren in je ontwikkeling.

Interesse in een gesprek om elkaar beter te leren kennen? 

Solliciteer hieronder en we nemen z.s.m. contact met je op. Of neem contact op met Jur Lemmers onze Talent Acquisition Partner via +31 6 2520 3984 of lemmers@cefetra.nl. Hij vertelt je graag meer over deze vacature en het wervingsproces.

We werken met een selectie van bureaus en we zijn niet van plan om er nog meer aan onze lijst toe te voegen, dus neem alstublieft geen contact met ons op en stuur ons geen cv’s. Wij accepteren geen voorwaarden die worden meegestuurd zonder onze goedkeuring.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Cefetra Dairy
Den Bosch
(Junior) Business Controller

Ben jij een financial op zoek naar een uitdagende functie bij een snelgroeiende start-up in Den Bosch, onderdeel van een…

Biocore
Weesp
Financial controller

Zie jij het als uitdaging om samen met jouw toekomstige collega’s de financiële administratie te verzorgen van een groeiend internationaal…

Royal Ingredients Group B.V.
Alkmaar
Junior Controller

Ben jij die ambitieuze financial die graag wil doorgroeien binnen een dynamisch internationaal opererend handelshuis? Weet jij op een accurate en efficiënte…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.