Administratief logistiek medewerker
Logistics
Amsterdam
Fulltime Permanent

Administratief logistiek medewerker

Zie jij het als uitdaging de factuur en voorraad-stromen te verzorgen van een groeiend internationaal handelsbedrijf? Lees dan snel verder want BioCore is opzoek naar een Administratief logistiek medewerker! In deze rol ben je verantwoordelijk voor de administratieve processen die voortvloeien uit de handelsactiviteiten.

Wie zijn wij?

BioCore is een internationaal handelsbedrijf dat sinds 1991 actief is in de handel van biologische granen, oliezaden, peulvruchten en bijproducten. Onze producten worden wereldwijd ingekocht en verkocht aan diverse klanten in zowel de diervoeder- als de voedingsindustrie over de hele wereld.

Langdurige relaties met leveranciers en klanten vormen de basis van ons bedrijf. Deze langdurige relaties en jarenlange ervaring in de biologische handel, gecombineerd met ons uitgebreide kwaliteitssysteem, zorgen voor een betrouwbaar, hoogwaardig biologisch product voor onze klanten.

Ons doel: BioCore speelt een actieve rol in de ontwikkeling van eerlijke biologische landbouw wereldwijd. Dit doel wordt bereikt door te handelen in gecertificeerde biologische grondstoffen en door ondersteuning en duurzame samenwerking te bieden aan biologische boeren.

De Cefetra Groep, onderdeel van het in München gevestigde BayWa heeft in januari 2017 de aandelen van BioCore overgenomen. Door het bundelen van activiteiten kunnen beide bedrijven zich als partner presenteren in verschillende markten. Hierdoor zijn goede omzet verhogende synergiën ontstaan.

De baan

Als Administratief logistiek medewerker binnen BioCore ben je verantwoordelijk voor de administratieve processen die voortvloeien uit de handelsactiviteiten van onze handelaren. Denk hierbij aan het factureren en administreren van zowel inkomende als uitgaande facturen in onze contractadministratie. Bovendien ben je verantwoordelijk voor het contact te onderhouden met de relaties van BioCore. Dit gebeurt zowel telefonisch als per mail.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de voorraad posities bij onze opslaglocaties als bij de positie op bestaande contracten.

Wie ben jij
Het belangrijkste is dat je kritisch en nauwkeurig bent, maar ook pragmatisch wanneer dat nodig is. Om succesvol te zijn binnen Biocore is het belangrijk dat je open-minded en nieuwsgierig bent. Daarnaast herken jij je in het volgende:

  • Je bent analytisch sterk, kan goed zelfstandig werken en bent punctueel;
  • Ervaring met Exact of andere boekhoudpakketten is een pré
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. Daarnaast is het mooi meegenomen als je de Duitse taal spreekt;

Ons aanbod

Een unieke kans om BioCore te helpen groeien en onderdeel te worden van een dynamisch en ondernemend team binnen een bestaande multinational. We staan altijd open voor een gesprek om jouw individuele behoeften te bespreken, maar let op, we bieden het volgende:

  • Flexibele werktijden en hybride werken, evenals interessante leermogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden;
  • Een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Uiteraard een goed basissalaris, vakantietoeslag, een aantrekkelijke bonus regeling en 25 vakantiedagen;
  • Je komt dus in een nieuw kantoorgebouw te werken wat van alle gemakken is voorzien en gelegen is naast de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam.

Interesse?

Geïnteresseerd in een gesprek? Solliciteer dan hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Of neem contact op met Jur Lemmers via +31 6 2520 3984 of lemmers@cefetra.nl. Hij vertelt je graag meer over deze mogelijkheid en het wervingsproces.

Jur Lemmers
Talent acquisition Cefetra Group B.V.
Questions about this vacancy? Please don’t hesitate to contact me
Jur Lemmers
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Biocore
Amsterdam
Quality Officer

Ben jij een kwaliteitsprofessional en op zoek naar een carrière bij een internationaal opererende organisatie? Wil je werken met biologische…

Cefetra B.V.
Rotterdam
Operations and Logistics Officer

Do you want to play a very important role in the international supply chain of raw materials to the Feed…

Biocore
Amsterdam
Quality Officer

Are you a Quality professional looking to advance your career in a global organisation? Do you want to work with…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.