Administratief Logistiek Medewerker Import/Export
Logistics
Alkmaar
Fulltime

Administratief Logistiek Medewerker Import/Export

Heb jij als administratief medewerker ervaring in de transportsector en ben je nieuwgierig naar de administratieve uitdagingen op een logistieke afdeling bij een internationale handelsorganisatie? Wij vertellen je er graag meer over! Voor onze afdeling logistiek zoeken wij voor 32-40 uur per week een:

Administratief Logistiek Medewerker Import/Export

Wie zijn wij

Royal Ingredients Group gevestigd in Alkmaar, onderdeel van de Cefetra Group, is een dynamisch handelshuis met vestigingen in de Verenigde Staten, India, China, en Mexico. Wij specialiseren ons in de internationale handel van grondstoffen/ingrediënten (zetmelen, suikers en plantaardige eiwitten) voor de levensmiddelen, diervoedings-en papierindustrie en zijn actief in meer dan 70 landen.

De bedrijfscultuur is prettig ontspannen wanneer het kan en zakelijk wanneer het moet. In een open kantooromgeving streven wij naar korte en directe communicatie tussen alle afdelingen. Wij zoeken een nieuwe logistieke collega met een no-nonsense mentaliteit die actief willen bijdragen aan de verdere groei van de onderneming, waarbij eigen initiatief wordt aangemoedigd.


De functie

In de functie van logistiek medewerker fungeer je als spin in het web voor het logistiek afhandelen van afgesloten in- en verkoopcontracten en de daarbij behorende administratieve werkzaamheden. Na een gedegen inwerkperiode ben je in staat om de schakel te zijn tussen logistiek en commercie. Dagelijks ben je in contact met binnen- en buitenlandse leveranciers, klanten en logistieke dienstverleners om te zorgen voor een correcte afhandeling van de logistieke dossiers. De logistieke trajecten zijn dynamisch en omvatten veelal weg en zeetransport naar onze klanten of magazijnen op verschillende strategische locaties in de wereld.

Functie-eisen

Wij zoeken kandidaten die graag deel willen uitmaken van ons team, affiniteit hebben met logistiek, en zich verder willen ontwikkelen binnen dit vakgebied. Verdere woorden die in je opkomen: Nauwkeurig, stress bestendig, overzicht kunnen bewaren, proactief, efficiënt, probleemoplossend, doener en veerkrachtig.

  • MBO +/HBO werk en denkniveau
  • Ervaring in een soortgelijke functie, waarbij pas afgestudeerden die het vak willen leren ook gevraagd worden om te reageren
  • Ervaring met import en exportwerkzaamheden in het wegtransport of de zeevracht is een pré
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Kennis van Microsoft Office applicaties
  • Woonachtig in de regio Alkmaar (<40 km)

Ons Aanbod

De unieke kans om te werken in een dynamische groeiende internationale handelsorganisatie, die bereid is in jouw internationale carrière te investeren. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk en concurrerend arbeidspakket met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Interesse in een gesprek om elkaar beter te leren kennen?

Solliciteer hieronder en we nemen z.s.m. contact met je op. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer weten over deze vacature en het wervingsproces. Bel dan met Sonja Wezepoel onze HR Business Partner via +31 6 81025025.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

We werken met een selectie van bureaus en we zijn niet van plan om er nog meer aan onze lijst toe te voegen, dus neem alstublieft geen contact met ons op en stuur ons geen cv’s. Wij accepteren geen voorwaarden die worden meegestuurd zonder onze goedkeuring.

Tamara Van den kieboom
Any questions about this vacancy? Please don't hesitate to contact me.
Tamara Van den kieboom
Two men giving each other a friendly punch with their fists

Our application process

Apply

Apply to one of our vacancies and our recruiter will contact you in case of a first match or if further info is required.

First conversation

Based on a telephone intake, we would love to get to know you further. For sure you have some questions for us too?

Second conversation

After the first conversations, we would like to introduce you to some other people in the team and/or company to ensure there is a good match on both sides. If this is the case....we will make you an offer!

Don't wait! Join us

More vacancies

Cefetra B.V.
Rotterdam
Quality Officer

Are you passionate about quality and food safety? Do you have a sharp eye for detail and can you act…

Heinrich Brüning GmbH
Hamburg
Head of Packaging (m/w/d)

Come on board and take the opportunity to grow with us in purchasing! You will lead and develop a team…

Heinrich Brüning GmbH
Hamburg
Leitung der Abteilung Verpackungsmaterial (m/w/d)

Kommen Sie an Bord und nutzen Sie die Chance, mit uns im Einkauf zu wachsen! Sie werden ein Team von…

Want to transform vital supply chains?

Want to transform vital supply chains?

It’s in your hands at Cefetra Group. Check out our vacancies.